Home

Er is momenteel geen mogelijkheid voor het aannemen van nieuwe patiënten
Wij hanteren geen wachtlijst
Er is ruimte voor aanmeldingen voor psychologisch onderzoek

In mei en juni zullen de behandelingen in Oldenzaal – met inachtneming van de overheidsvoorschriften – geleidelijk worden hervat. Ingeplande bel-afspraken blijven telefonisch plaatsvinden tenzij dit anders met u is afgesproken. Wanneer u er zelf prijs op stelt om voorlopig telefonisch contact te houden is dat uiteraard mogelijk. Intakegesprekken voor nieuwe patiënten zullen vanaf juni worden ingepland. Op deze plek zal ik u op de hoogte houden over het verdere beleid. Kijkt u hier dus om over eventuele verdere ontwikkelingen rondom de praktijksluiting geïnformeerd te blijven.

Psychologiepraktijk Honnef is sinds 2009 gevestigd in Oldenzaal. Wij bieden psychologische behandeling en psychodiagnostisch onderzoek aan (jong) volwassenen. Het gaat hierbij zowel om kortdurende behandeling in het kader van de Generalistische Basis Zorg (B-GGZ), als om meer intensieve Specialistische Zorg (S-GGZ). Ook kunt u bij ons terecht voor psychodiagnostisch onderzoek.

Sinds 2017 is Psychologiepraktijk Honnef gevestigd binnen ten Kate Kouwenhoven; een zelfstandig gevestigde praktijk voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. De heer ten Kate is werkzaam als vrijgevestigd psychiater/psychotherapeut. Op dinsdag, woensdag, donderdag en op vrijdagochtend is de praktijk geopend aan de Haerstraat 100 A in Oldenzaal.

Gezondheidszorg psycholoog (BIG registratie: 49911976425)
Psychotherapeut (BIG registratie: 69911976416)

J.P. Honnef is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2019 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor een periode van 5 jaar.

Cognitief gedragstherapeut VGCt®

AGB zorgverlenersnummer: 94008583 / AGB praktijkcode: 94057316 / KvK nummer: 30265474
BIC: INGBNL2A / IBAN: NL58 INGB 0004575048