Home

Er is momenteel geen mogelijkheid voor het aannemen van nieuwe patiënten
Wij hanteren geen wachtlijst
Er is er beperkt ruimte voor aanmeldingen voor psychologisch onderzoek.
Met zorgverzekeraars die vallen onder het label van CZ zijn wij niet gecontracteerd. Omdat wij alleen gecontracteerde zorg aanbieden, nemen wij CZ verzekerden dan ook niet in behandeling.

In verband met de Corona uitbraak is de praktijk in Oldenzaal de komende periode gesloten. In eerste instantie zal dit tot 7 april zijn. Uiteraard is het, gelet op de ontwikkelingen, mogelijk dat deze periode nog verder verlengd wordt.

Tot dinsdag 7 april vervallen dus alle gemaakte afspraken. Afspraken gaan vanaf 7 april vooralsnog door. Op deze plek zal ik u op de hoogte houden over het verdere beleid. Kijkt u hier dus rond 7 april even om te zien of onze afspraak vanaf dan weer door kan gaan.
Wanneer wij vóór 7 april een afspraak hebben zal ik de komende dagen telefonisch contact met u opnemen om af te stemmen over de mogelijkheden van eventuele telefonische consulten of – wanneer dit past bij de aard van de behandeling – behandelcontact per email.

In geval van crisissituaties dient u – zoals dat altijd het geval is – contact met uw huisarts op te nemen. Voor andere zaken ben ik op werkdagen via mijn mobiele nummer of per e-mail bereikbaar.

Psychologiepraktijk Honnef is sinds 2009 gevestigd in Oldenzaal. Wij bieden psychologische behandeling en psychodiagnostisch onderzoek aan (jong) volwassenen. Het gaat hierbij zowel om kortdurende behandeling in het kader van de Generalistische Basis Zorg (B-GGZ), als om meer intensieve Specialistische Zorg (S-GGZ). Ook kunt u bij ons terecht voor psychodiagnostisch onderzoek.

Vanaf 2017 is Psychologiepraktijk Honnef gevestigd binnen ten Kate Kouwenhoven; een zelfstandig gevestigde praktijk voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. De heer ten Kate is werkzaam als vrijgevestigd psychiater/psychotherapeut. Op dinsdag, woensdag, donderdag en op vrijdagochtend is de praktijk geopend aan de Haerstraat 100 A in Oldenzaal.

Psychologiepraktijk Honnef is aangesloten bij het samenwerkingsverband van het Psychologencollectief Twente.

Op deze website vindt u, naast informatie over specifieke aandachtsgebieden en behandelmethoden, ook praktische informatie over de kosten, vergoedingsmogelijkheden, het beleid bij afwezigheid en crisis en informatie voor verwijzers.

Gezondheidszorg psycholoog (BIG registratie: 49911976425)
Psychotherapeut (BIG registratie: 69911976416)

J.P. Honnef is lid van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP) en is gevisiteerd in 2019 op basis van de LVVP-kwaliteitscriteria. Het visitatiecertificaat is geldig voor een periode van 5 jaar.

Cognitief gedragstherapeut VGCt®

AGB zorgverlenersnummer: 94008583 / AGB praktijkcode: 94057316 / KvK nummer: 30265474
BIC: INGBNL2A / IBAN: NL58 INGB 0004575048