Contact

Wanneer u contact wilt opnemen dan kan dat via onderstaand contactformulier. Ook kunt u via ZIVVER beveiligd met ons e-mailen naar info@psychologiepraktijkhonnef.nl. U kunt hier een gratis account voor veilig e-mailen voor uzelf aanmaken.

Collega ’s en verwijzers kunnen ook via Zorgmail (jp.honnef@zorgmail.nl) contact opnemen.
Telefonisch zijn wij meestal bereikbaar tussen 12.00 en 13.00 op dinsdag, woensdag en donderdag via telefoonnummer 06-38389889. Buiten deze tijden kunt u een boodschap inspreken. 

Er is momenteel beperkt ruimte voor het aannemen van nieuwe patiƫnten in Oldenzaal (Basis GGZ). Voor de locatie Almelo is momenteel ook beperkt ruimte voor het aannemen van nieuwe patiƫnten.

Vanaf januari 2022 wordt de Geestelijke Gezondheidszorg gefinancierd volgens het Zorgprestatiemodel. Met de invoer van dit nieuwe betalingssysteem hebben wij helaas moeten besluiten te stoppen met het uitvoeren van psychologisch onderzoek. De vergoeding die hier nu voor de vrijgevestigde GGZ tegenover staat is namelijk voor ons onvoldoende om gedegen onderzoek uit te voeren en volgens de standaarden te rapporteren.
Wij hopen op herziening in het financieringssysteem omdat wij het belangrijk vinden om – zo nodig – op basis van onderzoek verwijzers en behandelaars te kunnen ondersteunen bij het indiceren voor behandeling.

U kunt onder Verzekeraars nagaan of voor uw verzekeraar bijzonderheden gelden met betrekking tot de mogelijkheden voor behandeling.

Contactformulier

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp

  Bericht

  Velden met een * moeten verplicht ingevuld worden.